Dit is een zeer goede optie voor de huiseigenaar die wil een kwaliteit houten muur te bouwen, maar heeft geen tijd om het zelf te doen.

Houten planken zijn de eenvoudigste en minst dure materiaal ter beschikking. Zij gewoonlijk voorgesneden en pre-verlijmd zolang er voldoende ruimte ertussen. Zodra deze lijm is opgedroogd, kunnen de planken worden gebruikt in een scala aan mogelijkheden voor vele jaren.

Pine is een populaire keuze voor het hout van de keuze voor houten wanden. Het is ook zeer geschikt voor lijm mag niet kromtrekken of splitsen onder druk van lijmen. Voor het bouwen van kleinere muren en grenen is ook erg goed in het verzet tegen verwering en kan worden gekleurd voor dat finish.

Het gebruik van Redwood is ook een populaire keuze. Het is bekend om zijn natuurlijke structuur en sterkte evenals haar vermogen om slijtage, verwering en bestand tegen beschadiging als gevolg van leeftijd. De uitdaging is om een ​​oven dat het hout op de juiste temperatuur kan behouden vinden.

Er zijn verschillende stijlen en soorten hout beschikbaar voor deze muren. Brick is een andere populaire keuze vanwege zijn onderhoudsvriendelijk kwaliteiten. Het kan worden gesneden in verschillende stijlen en configuraties te passen in elke ruimte, of het nu loft of ruimte en achtertuin, patio of terras. Het is een compacte, veelzijdige en hardhout dat veel slijtage kan weerstaan ​​loop van de tijd.

Duurzaamheid is de reden waarom baksteen is een betere keuze dan conventionele bouwmaterialen. Het is sterk, duurzaam en hard. Voor de huiseigenaar die op zoek is naar een meer economische manier om hun huis, dat het onderscheidend, oude wereld look, baksteen is een uitstekende keuze te geven.

Brick kan worden gebouwd met veel verschillende combinaties van afwerkingen aan uw voorkeuren, waaronder diverse kleuren en afwerkingen. Het biedt ook een zeer kosteneffectieve optie. Het gebruik van bakstenen als bouwmateriaal voor uw houten wanden kan veel toevoegen aan de uitstraling van uw woning.

.

Bouw

Interessante links