Bewerken als uitvoerend verschillend is van het bewerken van een Redactie positie. Het is een full-time baan, waarvoor meestal verschillende rapporten, korte verhalen, hoofdstukken en nog veel meer te bewerken. Editors normaal bewerken nieuws, blogs, interviews, persberichten, tijdschriften, politieke campagne materialen, wordt etc. Dit vaak gedaan op de corporate niveau, maar het kan ook worden gedaan door een individu en freelance redacteur. Executive redacteuren zijn belast met de oprichting van eBooks en andere promotionele materialen die de talenten van de uitvoerende macht te demonstreren.

Een executive editor zal waarschijnlijk moeten goede communicatieve vaardigheden, vloeiend in het Engels, goede schriftelijke vaardigheden en kennis van diverse software, zoals Microsoft Word, enz. De aard van de projecten, zou de redacteur te werken aan zal afhangen van de behoeften van de onderneming . Veel managers hebben een technische achtergrond.

Deze rol kan leuk zijn en kan je het gevoel alsof je echt helpen. Je krijgt de toonhoogte verhalen, te bewerken artikelen, zorg ervoor dat alle fouten worden gevangen, en komen met creatieve manieren om te bewerken. Veel uitvoerende redacteuren hebben vele jaren ervaring in het werken in de industrie, vooral omdat de meeste executive editors hoogopgeleide professionals met jarenlange ervaring.

Veel mensen zijn in beide rollen en sommige zijn gespecialiseerd in één en sommige zijn gespecialiseerd in de andere. Bewerken als een redactioneel als Executive kunt vaak moeilijk te doen, omdat er zo veel variabelen betrokken.

Een belangrijk verschil tussen hen is dat de redactieraad Editor werkt voornamelijk op de redactionele aspect van een publicatie. Het merendeel van de tijd, wordt u gezien als meer van een technisch schrijver, en dit kan een beetje intimiderend voor iemand die deze nog nooit heeft gedaan. De redactie Editor moet weten hoe goed schrijven en hebben een gedegen kennis van de grammatica en spelling.

Editors als Office zijn in wezen één en dezelfde. Ze zijn beide gericht op het bewerken en ervoor te zorgen dat de informatie die wordt gepubliceerd is duidelijk en leesbaar.

.