De vragenlijst komt u bij het reclamebedrijf geven zal vragen over zaken als uw leeftijd, waar je woont, of u het bezit van een auto, en je salaris. De vragenlijst kan ook vragen om uw adres en telefoonnummer. De vragenlijst zal ook vragen om informatie over uw leven.

Wanneer u uw informatie aan de advertentie bedrijf dat u de advertentie gezonden hebben, zullen ze je de brochure of advertentie te geven dat de kleppen van de bijgevoegde geklede Kusttram. Het kan worden gestencild in aluminium of andere kleuren.

De brochure dat de beklede Kusttram bevat, kan drie foto's van het huis te hebben. Deze foto's kunnen van de buitenkant van het huis of van het interieur van het huis. Elke foto wordt de beklede Kusttram tonen en zal ook andere items in het huis te tonen.

De reclame zal ook een kaart van de ligging van het huis bevatten. Het zal worden gekleurd om de eigenschappen die in de advertentie worden vermeld aan te geven. Het zal ook een kaart die de locatie van het land, dat is opgenomen in het huis zal laten zien.

De brochure zal zeggen dat u kunt bellen voor een afspraak om de woning van tronen bekijken. Het zal u vertellen dat de woning wordt verkocht, en dat de eigenaar verwacht een bezichtiging van de woning op de opgegeven datum. Het zal u ook vertellen dat de enige garantie in de brochure is dat het een "onpartijdige" advertentie.

In ieder geval, kunt u contact opnemen thrones.no als u meer informatie over de woning van de troon willen. Het kan zijn dat de woning kan worden bekleed Kusttram en dat het kan worden verkocht. U kunt ook te weten komen dat de woning niet hebben bekleed Kusttram, en u zult niet in staat om een ​​afspraak te krijgen.

.