Phishing Campagne Cybercriminelen

De Moderne Bedreiging

Een zeer veel voorkomend verschijnsel in de wereld van vandaag is de toename van het aantal e-phishing, waarbij e-mailaccounts van uw vrienden en collega's in het gedrang komen. Deze worden gebruikt door cybercriminelen om hun gestolen identiteiten en persoonlijke informatie te verkopen aan andere partijen, zowel voor het gebruik ervan in fraude of als een middel om real-life identiteitsdiefstal.

U zult versteld staan ​​hoe gemakkelijk uw e-mail inbox kan worden geïnfiltreerd. Het enige wat u hoeft te doen is open een e-mail die u niet herkent, bijvoorbeeld van een echte publicatie, maar dat is de vraag of u een kleine vergoeding te betalen.

In eerste instantie zou je denken dat het een belangrijke zaak en hebben de luxe van te laten passeren zonder verder onderzoek. Echter, zodra je je realiseert dat je account is gehackt, kan het te laat zijn. Phishing e-mails zijn over het algemeen gestuurd om honderden mensen in uw lijst.

Wat u hoeft te doen is voor het verzenden van een e-mail dat de informatie die u gevraagd om te betalen voor bevat. Zodra de e-mail is verzonden, moet u ook bevestigen dat u de persoon achter de identiteit. Als u dit kunt bewijzen, dan zal uw e-mail ongeldig zijn.

Sommige mensen beseffen niet eens dat hun e-mail accounts zijn gecompromitteerd.